Tervezés – gyártás – telepítés – dekorálás

Mind a négy munkafázisban saját embereinkkel, saját üzemünkben, saját felszerelésünkkel dolgozunk. Így versenyképes árakon, átlátható és világos felelősségi viszonyban tudjuk megrendelőinket kiszolgálni. Nincs elakadt információ, nem figyelembe vett körülmény, amiben az egyik fázis nem alkalmazkodik a másikhoz.

20 éves szakmai tapasztalatunkkal, folyamatosan továbbképzett kollégáinkkal kiváló minőségben végezzük az acél, az alumínium illetve egyéb fém termékek feldolgozását.
A fémfeldolgozási munkák során nem okoz problémát a 10-20 mm vastag fém lemezek vágása, darabolása köszönhetően a legmodernebb plazma vágó berendezésünknek. 0.5 – 6mm vastagságig darabolunk, hajlítunk, vágunk lemezeket. Tekintettel a gyártmányaink méretére, minden esetben a legoptimálisabb hegesztési eljárást alkalmazzuk.
A fémszerkezet gyártó üzemünkben elkészült munkadarabokat a felületkezelést (alapozó festés, fedő festés, szinterezés, tűzihorganyozás) követően a helyszínre szállítjuk, és magunk telepítjük akár extrém magasságban, nehéz terepviszonyok között is. Kollégáink rendelkeznek különböző emelőgép kezelői jogosítványokkal, így a nagyméretű tárgyak munkadarabok mozgatása sem jelent problémát.

Üzemünk felszereltsége lehetővé teszi

– alumíniumlemezek cnc vezérelt plazmatechnológiás vágását, darabolását egyedi formákra is, kis mennyiségű korlátozás nélkül
– alumínium idomok, szerelvények pontos vágását, hegesztését

Az alumínium megmunkálása során kétféle hegesztési technológiával rendelkezünk:
– AWI alumíniumhegesztés

Ezen hegesztési technológia során precízebb és szebb a varrat minősége. Az AWI eljárással, már 5-10 mm-es vastagságú anyagok összehegesztése sem okoz nekünk problémát.

– MIG alumíniumhegesztés

Az impulzusos fogyóelektródás hegesztés nagy termelékenységet biztosít. Jól felszerelt műhelyünkben speciálisan erre a célra kifejlesztett nagy teljesítményű impulzusívű fogyóelektródás védőgázas, ipari kivitelű hegesztő berendezéssel rendelkezünk.

– Rozsdamentes acél hegesztése

AWI és MIG hegesztési technológiával tudjunk megmunkálni, összeszerelni a különböző formájú és anyagvastagságú rozsdamentes acélidomokat és lemezeket

Az alábbi munkákat elkészítjük:

Könnyűszerkezetű ház komplett vázszerkezete
Csigalépcsők, normál lépcsők, burkolat és látszó szerkezetű korlátok, kerítések
Nyíló- valamint úszókapuk, ipari kapuk tolószerkezete
Reklámtáblák, totemoszlopok
Belső galéria, önhordó kivitelű irodahelyiség
Tűzlétra, utánfutó felépítmény
Biztonsági rácsok, ajtók
Alumínium szerkezetek gyártása

Technológiák:

AWI alumíniumhegesztés
MIG alumíniumhegesztés
Rozsdamentes acél hegesztés
CNC plazmavágás
Teljes körű lemezfeldolgozás
Lemezvágás
CNC lemezhajlítás
Lemezhengerítés
Cső, zártszelvény idomok hengerítése, hajlítása
Lézervágás
Lézergravírozás