Szolgáltatások

A korlátok lehetnek belsőépítészeti és külsőépítészeti kialakításúak. Mindkét esetben a legfontosabb szempont a biztonság!

Az általunk készített termékek minőségiek, és megfelelnek a mindenkori magyar szabványoknak.

Az elvégzett munka minőségét jól képzett szakember gárdánk garantálja.
Külső biztonsági korlátok

Az épület külső oldalain elhelyezkedő korlátok igénybevétele szempontjából sokkal ellenállóbbnak kell lennie, mint az épületen belüli korlátok esetében.

Igénybevételek:

  • korrózió
  • statikus terhelés
  • UV sugárzás
  • nagyobb hőmérséklet ingadozás miatt rugalmasnak kell lennie
  • egyes helyeken tapadást elősegítő bevonattal kell rendelkeznie

A fenti felsorolásból is látszik, hogy pontos tervezést és szakszerű beépítést igényel, hogy minden körülménynek és behatásnak ellenálljon.

Kollégáink több ezer méter korlát elkészítésén vannak túl, igen nagy gyakorlattal rendelkezünk ezen téren.
Belsőépítészeti korlátok

Az épület belsejében kevesebb igénybevételnek vannak kitéve a korlátok, így ezért kivitelezésük egyszerűbb, olcsóbb sok esetben.

Korláttípusok:

  • fémből készült korlátok (acél, rozsdamentes acél)
  • fémből készült korlátok fa borítással.

Kovácsoltvas jellegű korlátok:

A fém nagy szabadságot enged a megvalósítások terén, szinte bármilyen formát el tudunk készíteni műhelyünkben, amit csak Ön kíván.

A korlát vázszerkezetét és díszítő elemet is elkészítjük az Ön elképzelései és tervei alapján. Természetesen igén esetén mi is készen állunk a korláttervek elkészítésére. Az Ön által rendelt korlátot elkészítjük és a rendeltetési helyére be is építjük. A beépítés során nagy figyelmet szentelünk a környezetünkre, és törekszünk hogy minden érintetlen és sértetlen maradjon.

Faborítású korlátok

A fa borítású korlátok nagy előnye, hogy általában olcsóbb és egyszerűbb, mint a fémből készült korlátok (kovácsoltvas)..

Műhelyünkben a korlát vázszerkezetét és a borítóelemek rögzítési pontjait elkészítjük. A helyszínre szállítás után történik a burkolat (faborítás) felszerelése..

A faborítású korlátokat belső térben vagy védett külső térben ajánljuk, ahol nincs kitéve az időjárás viszontagságainak.